Zie je een match met Yielder Group?

Dan zijn wij benieuwd naar jou!

Werken bij Yielder Group

Samen werken wij aan verbinding

Samenwerken draait om elkaar aanvullen. Allemaal hebben we onze eigen talenten en kwaliteiten. En als we die samenvoegen ontstaat er iets nieuws. Een unieke combinatie van eigenschappen met weer een eigen karakter. Op die manier is 1 plus 1 minimaal 2, maar eigenlijk 3. Dat vraagt om vertrouwen in jezelf en in de ander. Verbinding is hierbij de sleutel. Kom jij ons team versterken? Wij zijn Yielder Group!

Samen sterker

Samen werken wij aan verbinding. Met elkaar en met de wereld, letterlijk en figuurlijk, want samen zijn we groter dan de som der delen. Iedereen draagt bij vanuit zijn eigen achtergrond, expertise en functie in teams waarin we elkaar versterken. Dit doen we niet alleen samen met onze collega’s maar natuurlijk ook met onze klanten en partners.

Goed verbonden

Verbinden zit in ons Yielder-DNA. We leveren niet alleen de oplossingen om altijd en overal in verbinding te zijn met elkaar en onze klanten, het is ook onze filosofie. Uit ervaring weten we dat we beter en prettiger samenwerken en meer open staan voor vernieuwing en groei als we ons met elkaar verbonden voelen.

Voel je thuis bij Yielder Group

We vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt in onze cultuur; dat al onze collega’s zich vrij voelen om zichzelf te zijn. We geloven dat hoe authentieker je op je werk kunt zijn, hoe bevlogener en energieker je bent. En dat dat bijdraagt aan je prestaties en je plezier. En niet alleen van jou, maar van je team en van ons allemaal samen. We zijn vernieuwender, creatiever en effectiever omdat we divers, inclusief en verbonden zijn.

Haal het beste uit jezelf en je omgeving

Zoveel mensen zoveel wensen. Wat je ambities ook zijn, bij Yielder Group is er ruimte voor. De één wil graag snel doorgroeien, de ander wil zijn of haar talenten graag verder ontwikkelen en weer een ander wil vooral graag een goede werksfeer en leuk werk. Samen zorgen onze ambities ervoor dat we blijven groeien. Waar droom jij van?

Voel je vrij en verantwoordelijk

Bij vrijheid hoort verantwoordelijkheid. We vinden het fijn om de vrijheid te hebben om initiatief te kunnen nemen en naar eigen inzicht te kunnen handelen en we nemen daarbij vanzelfsprekend de bijbehorende verantwoordelijkheid. Bij Yielder Group krijg je dus ook de ruimte om die verantwoordelijkheid te kúnnen nemen. Ook wanneer het een keer misloopt, want we hebben liever vooruitgang dan perfectie. Die verantwoordelijkheid zie je overal in onze cultuur terug. We zetten graag een stapje  extra en we komen onze beloftes en afspraken na. Met elkaar en met onze partners en klanten. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen.

Tijd voor jezelf

Yielder Group is een dynamische, snel bewegende organisatie. Dat geeft veel energie, maar we vinden het ook belangrijk dat je regelmatig tijd voor jezelf neemt. Even pauzeren helpt je om je op te laden en je te heroriënteren zodat je weer helemaal fris aan de slag gaat.  En omdat we diversiteit vieren, mag je bij ons naast je reguliere verlofdagen een internationale feestdag kiezen waarop je vrij bent en doorbetaald krijgt. Stuur je ons een selfie op deze zelfgekozen feestdag?

Onze locaties

Yielder Group heeft kantoren in Hoofddorp, Breda, Eindhoven en Wateringen.

In 5 stappen

Sollicitatieprocedure

Yielder Group is een dynamische, snel bewegende organisatie. Dat geeft veel energie, maar we vinden het ook belangrijk dat je regelmatig even een pauze inlast. Even pauzeren helpt je om je op te laden en je te heroriënteren zodat je weer helemaal fris aan de slag gaat.  En omdat we diversiteit vieren, mag je bij ons naast je reguliere verlofdagen een internationale feestdag kiezen waarop je vrij bent en doorbetaald krijgt. Stuur je ons een selfie op deze zelfgekozen feestdag?

1. Sollicitatie

Sta je zelf graag aan het roer? We wachten niet af, maar we hebben de controle. We komen onze beloftes en afspraken na en stellen elkaar in staat om verantwoordelijkheid te nemen voor onze acties, ook wanneer het een keer misloopt.

2. Eerste contact

Wij nemen telefonisch contact met je op om het eerste gesprek in te plannen. Tijdens dit telefoongesprek kun je eventuele vragen over de procedure stellen.

3. Kennismaking

Tijdens het eerste gesprek maken we kennis met elkaar. We bespreken je cv en de vaardigheden die je nodig hebt voor de functie. Tijdens dit gesprek gaan we in op de competenties die je meebrengt en die je hebt ingezet in je eerdere werkervaring. Zo komen we erachter of jij de collega bent die we zoeken. En of de rol past bij wat jij zoekt.

4. Tweede gesprek

Voelt het aan beide kanten goed? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek. Soms ontmoet je dan andere collega’s. Afhankelijk van de functie kunnen we je nog iets extra’s vragen zoals het maken van een case of een assessment. In dit gesprek zullen we nog dieper ingaan op de inhoud van de functie, het team en natuurlijk over jou.

5. Match!

Is de match wederzijds? Dan doen wij je graag een aanbod bestaande uit een passend salaris en onze arbeidsvoorwaarden. We plannen zo snel mogelijk je eerste werkdag en het inwerkprogramma. Welkom bij Yielder Group!