Over ons

We helpen organisaties om het potentieel van Telecom & IT optimaal te benutten in een snel evoluerend digitaal landschap. Met onze jarenlange ervaring en expertise, vertalen we complexe telecom- IT- vraagstukken naar eenvoudige en gebruiksvriendelijke oplossingen.

Yielder Group heeft alle technologie en expertise in huis om de ideale digitale werkplek te realiseren. Onze liefde voor technologie drijft om ons portfolio voortdurend uit te breiden met hoogwaardige oplossingen op het gebied van Connectivity, Voice en Security. En dankzij ons unieke partnernetwerk zijn we altijd bij je in de buurt.

We zijn trots op onze unieke perspectieven, ervaringen en vaardigheden en we vinden elkaar in onze gemeenschappelijke waarden, Ambition, Connection en Ownership. We houden van kwaliteit en van bewezen oplossingen, en dankzij onze ondernemersgeest zijn we ook ambitieus, betrokken en een beetje rebels. Zo kunnen we snel meebewegen met de markt en kansen creëren voor onze klanten.

Markt & Groeiambitie

De markt van telecom en IT is de laatste jaren sterk geconsolideerd. Het huidige speelveld wordt kleiner en de klantbehoefte verandert snel. Markten groeien ineen en technieken ontwikkelen zich sneller dan ooit. De voortzetting van de digitalisering biedt ons kansen en stopt niet bij onze landsgrenzen.

Wij geloven dat we samen sterker zijn in de toenemende complexiteit in het aanbod van producten en diensten in de telecom- en IT-markt. Onze strategie biedt kansen door schaalgrootte en automatisering én stelt ons tegelijkertijd in staat om de lokale benadering van onze klanten vast te houden. We zijn continu op zoek naar organisaties in binnen- en buitenland om onze groep te versterken. Via deelname of overname van bedrijven met een groeipotentieel in verschillende branches.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Ten opzichte van onze mensen, de maatschappij en het milieu heeft en voelt Yielder Group de sociale verantwoordelijkheid om moreel verantwoord te handelen. Wij dragen graag bij aan een duurzamere, gezondere, schonere en eerlijkere wereld. We doen dit niet alleen door organisaties te helpen bij de transitie naar de duurzame digitale werkplek, maar ook door zelf het goede voorbeeld te geven en onder meer zo min mogelijk papier te gebruiken en zoveel mogelijk digitaal te communiceren.

Bij Yielder Group krijgt iedereen de kans om zich te bewijzen, ongeacht afkomst, religie of geaardheid. We vinden het belangrijk om een broedplaats te zijn waar jong talent zich kan ontwikkelen en door kan groeien. Daarom werken we als werk- en leerbedrijf samen met veel scholen. Veel van onze collega’s zijn hun carrières bij ons als stagiairs begonnen. Onze maatschappelijke betrokkenheid komt ook tot uiting in onze partnerships. Zo ondersteunen wij MonKi. De opbrengst van de verkoop van handgeknoopte MonKi-sleutelhangers gaat naar Stichting KiKa, die onderzoek naar kanker bij kinderen financiert om behandelingen te verbeteren. Daarnaast ondersteunen we goede doelen door ze belangeloos te helpen met hun telecom- en IT-vraagstukken. Wij verzorgen bijvoorbeeld de telefonieoplossing voor Wings for Life World Run.

Samenwerking met Capital A

Om onze groeiambitie kracht bij te zetten werken we samen met investeringsmaatschappij Capital A, dat investeert in ondernemingen met een duidelijk groeiprofiel. Samen vormen wij een sterk team dat klaar is om de volgende stappen te zetten in onze strategie.