Yielder Partners

Via Yielder Partners bieden we je een volledige suite aan oplossingen, tools en kennis om je klanten succesvol te begeleiden in de evolutie naar het nieuwe digitale tijdperk van telecom & IT. Als Yielder Partner heb je toegang tot het meest complete telecom- en IT-portfolio in de markt.

Alles onder een dak

Bij Yielder Partners vind je alles onder één dak om je klanten te ondersteunen bij het realiseren van de ideale digitale werkplek. We bieden alle managed solutions die je nodig hebt op gebied van internet, mobiele en vaste telefonie, samenwerken, netwerken en security. Van ons zeer uitgebreide Voice Platform met voice solutions zoals UCaaS, CCaaS en Hosted telefonie tot cutting-edge data-, connectiviteits- en security-oplossingen. Ook voor managed services als Mobile Device Management, Digitaal ondertekenen, Telecom Expense Management en Cloud Backup ben je bij ons aan het juiste adres.

Volledige ondersteuning en service

Als Yielder Partner ontdek je dat we het woord partner graag concreet en proactief invullen. We bieden je een uitgebreid ondersteuningssysteem op commercieel en operationeel niveau om ons brede assortiment aan connectiviteitsproducten en diensten optimaal te kunnen adviseren, te verkopen en te implementeren.

Hier vind je alle informatie en functionaliteiten die je nodig hebt om je klanten premium service te kunnen bieden. Van informatie over onze producten en diensten tot een compleet overzicht van promotionele acties. We investeren doorlopend in verregaande automatisering om onze partners te ondersteunen. Bovenal zijn we buitengewoon transparant over de beschikbaarheid van onze diensten en platformen.

Partner worden?

Meer weten over Yielder Partners of partner worden? We laten onze daden graag spreken. Of heb je ideeën of suggesties hoe we jou als partner nog beter kunnen ondersteunen? We horen het graag. Stuur ons een berichtje of kom langs voor een kopje koffie. We hopen je binnenkort te ontmoeten!

"*" geeft vereiste velden aan