Yielder Solutions

Yielder Solutions vormt het hart van Yielder Group. Hier ontwikkelen we onze eigen krachtige, geïntegreerde telecom- en IT-oplossingen voor de ideale digitale werkplek. Samen met Yielder Expertise zijn we een one-stop-shop met een uniek Voice Platform, UCAAS, CCAAS en alle applicaties, Connectivity en Mobile Solutions, hardware en security die een organisatie nodig kan hebben in haar digitale communicatie-evolutie. Van glasvezel tot firewall en alles ertussenin. Als gecertificeerde partner van alle toonaangevende telecom en IT-aanbieders hebben wij altijd een complete oplossing in huis.

De ideale Digitale Werkplek

Bij Yielder Solutions vind je alles wat je nodig hebt voor de ideale digitale werkplek. De perfect op maat gemaakte digitale werkplek biedt medewerkers de vrijheid om moeiteloos samen te werken, waar dan ook en op elk moment, thuis, op kantoor of onderweg. Samen vormen onze oplossingen een moderne, gebruiksvriendelijke digitale werkplek. Veilig en altijd-up-to date. Bovenal speelt de gebruiker van de digitale werkplek bij ons een centrale rol. Onze IT-systemen gaan uit van de wensen en behoeften van de gebruiker en de beste manier om de digitale werkplek in te richten om de gebruiker optimaal te ondersteunen.

De inrichting van de ideale digitale werkplek kan er voor iedere organisatie anders uitzien, maar bestaat meestal uit een combinatie van internet, applicaties, telefonie, hardware, netwerken, security, en niet te vergeten, de mensen die de digitale werkplek plannen, implementeren en onderhouden. Samen met onze Solution partners bieden we geïntegreerde IT-oplossingen die samen een ideale digitale werkplek vormen.

Voice solutions

Yielder Solutions is een Internet Telephony Service Provider (ITSP). Ons zeer flexibele Voice Platform biedt zowel Unified Communications as a Service (UCaaS) als Contact Center as a Service-oplossingen (CCaaS). Het integreert verschillende voice-, communicatie- en samenwerkingsoplossingen waaronder spraakoproepen, direct routing en vast-mobiel-integratie in één cloud-based platform. Naast onze spraakkanalen, SIP-trunk, ons routingplatform, VoIP, cloudtelefonie, PBX en internationale bel-oplossingen, bevat het platform alle functies en diensten die je van een totaaloplossing mag verwachten, en meer.

Onze cloudtelefoniediensten omvatten infrastructuurintegratie, trunk-beheer en een naadloze verbinding met Microsoft Teams. Met actieve monitoring en toegewijde ondersteuning zorgen we voor betrouwbare verbindingen. Onze oplossingen maken directe gespreksroutering naar Microsoft-tenants mogelijk en bieden geavanceerde contactcentermogelijkheden, waaronder gestroomlijnde integratie met samenwerkings- en verkooptools, uitgebreid gespreksbeheer, georganiseerde wachtrijen, efficiënte agent-routering en koppeling met het CRM. Onze Operator Connect-oplossing Connect365 bijvoorbeeld breidt Microsoft Teams uit met telefonie en biedt internationale telefoonnummers.

CONNECTIVITY SOLUTIONS

Yielder Solutions biedt diverse connectiviteitsoplossingen, zoals SD-WAN- implementaties, efficiënte cloud-connectiviteit en zelfs een beheerd netwerk exclusief voor de retailsector. Ook leveren we wifi-netwerken, switches en managed firewalls. Ons portfolio bevat alle soorten zakelijk internet, waaronder glasvezel-technologie voor snelle en betrouwbare data-overdracht. Doordat we meerdere verbindingen hebben met onze partnernetwerken en tal van lokale glasvezel-initiatieven, kunnen we op maat gemaakte redundantie-oplossingen bieden. We bieden zelfs extreem hoge uptime-garanties door verbindingen meervoudig redundant te maken over verschillende infrastructuren. Onze datacenterdiensten zijn beschikbaar op strategische locaties, we simplificeren de overgang naar de cloud en we leggen veilige verbindingen tussen lokale netwerken en de cloud.

Retail Network
Ons veilige en schaalbare Retail Network biedt retailers betrouwbare en veilige verbindingen tussen winkellocaties. Met onze VPN-expertise leveren we op maat gemaakte, veilige oplossingen die aan alle eisen voldoen. Proactieve monitorings-tools voorkomen problemen door issues tijdig te identificeren en systeemupdates te beheren. Onze gedetailleerde rapportages zorgen voor transparantie.

Core Network
Ons eigen Core Network is gestructureerd rond vier datacenters als basis, waarbij de belangrijkste vezelnetwerken verbonden zijn met onze Points of Presence in Rotterdam en Amsterdam. Dankzij deze aanpak kunnen we redundante internetverbindingen bieden via geografisch gescheiden routes door bijna heel Nederland. We zijn aanwezig in verschillende datacenters in Nederland en zijn gekoppeld aan vrijwel alle fysieke netwerken. We adverteren dezelfde reeksen IP-adressen op beide verbindingen en configureren met behulp van BGP een primaire route en een secundaire route, die ingeschakeld wordt als een onderdeel van de primaire verbinding uitvalt.

Mobile Solutions

Met onze Mobile Solutions kunnen organisaties hun digitale communicatieprocessen stroomlijnen, de samenwerking verbeteren en werknemers een uniforme ervaring bieden via verschillende kanalen. Ongeacht de schaal van je organisatie hebben we een mobiele oplossing die voldoet aan je wensen. Van zakelijk mobiel bellen voor al je werknemers tot vast-mobiel-integratie.

High-end hardware

Voor de ideale digitale werkplek zijn hoogwaardige, up-to-date, veilige hardware en accessoires onmisbaar. Bij Yielder Solutions vind je ook op dit gebied alles wat je nodig hebt. Advies op maat, high-end hardware en premium service. Uit ervaring weten we wat werkt. Daarom bieden we alleen apparatuur van gerenommeerde merken zoals Apple, Dell, HP, Microsoft en Samsung.

Applicaties

Yielder Solutions biedt een compleet assortiment aan bewezen applicaties voor de ideale digitale werkplek. Bij de keuze voor applicaties staat de gebruiker bij ons altijd centraal. Met de juiste combinatie aan gebruiksvriendelijke applicaties hebben medewerkers de vrijheid om overal en altijd zorgeloos samen te kunnen werken. Thuis, op kantoor of onderweg. En natuurlijk superveilig, stabiel en altijd up-to-date. Onze schaalbare applicaties zorgen ervoor dat de digitale werkplek niet alleen een efficiënte, maar ook een duurzame keuze is.

Security

Een van de belangrijkste aspecten van de moderne werkplek is onbetwist veiligheid. Het beheren en beschermen van netwerken, zakelijke apps en data is belangrijker dan ooit. Dankzij jarenlange ervaring en expertise voldoen al onze oplossingen aan de hoogste veiligheidseisen. Daarnaast biedt Yielder Solutions een breed scala aan oplossingen die apparaten en bedrijfsinformatie veilig en compliant houden.

Met behulp van toonaangevende merken zoals Cisco, Fortinet, Checkpoint en Juniper, beveiligen onze gecertificeerde IT-specialisten netwerken, data en systemen in alle soorten en maten.

De kracht achter Yielder Solutions

Yielder Solutions bouwt voort op de successen van een aantal prachtige bedrijven die ieder op eigen gebied hun sporen ruimschoots verdiend hebben. De infrastructuur, expertise en visionaire bijdragen van oneCentral, IP Visie en Netco legden het fundament voor onze huidige activiteiten en groei. Hun samengevoegde kennis en kunde vormen het hart van Yielder Solutions. Met ieder mooi bedrijf dat zich bij Yielder Group voegt, wordt het geheel weer een stukje groter dan de som van onze delen.

Ontdek ons complete portfolio

Meer weten over onze oplossingen? Ontdek ons volledige portfolio via onze merken Venéco en PHC. Wil je Partner worden? Ons partnerprogramma Yielder Partners biedt een compleet product- en dienstenportfolio voor partners die zakelijke diensten aanbieden op het gebied van Telecom en IT.

Onze Solution Partners