Yielder Expertise

Bij Yielder Group vind je alles onder één dak voor een succesvolle evolutie naar de moderne digitale werkplek. Hierin werken de specialisten van Yielder Solutions vaak nauw samen met het multi-disciplinaire team van Yielder Expertise, want zelfs de beste oplossingen worden pas een succes met de juiste begeleiding.

Yielder Expertise bestaat uit meer dan 150 specialisten met uiteenlopende specialiteiten, verdeeld over de expertisegebieden Business consultancy, Beheer & support, Change Management, Personalisatie en Adoptie. Onze experts bieden al meer dan 20 jaar advies over de meest uiteenlopende telecom- en IT-vraagstukken en kunnen op ieder moment van de reis van concept naar gebruikersadoptie worden ingezet.

Van analyse en advies tot implementatie en gebruikersadoptie

We hebben alle specialistische kennis en kunde in huis om ieder telecom- of IT-project tot een succes te maken. Onze ervaren deskundigen kunnen de reis van concept naar oplossing zowel op managementniveau als operationeel volledig begeleiden. We brengen hierbij graag eenvoud en gebruikersgemak in een complex en snel evoluerend IT-landschap. Van analyse en advies tot deskundige implementatie en een geslaagde gebruikersadoptie. Onze specialisten worden bijvoorbeeld ingeschakeld bij het verbeteren van de effectiviteit van telecom- en IT-bedrijfsvoering of ze adviseren management bijvoorbeeld over IT-beleid, cloud-beleid, werkafspraken en moderne werkplekstrategieën.

BUSINESS CONSULTANCY

Iedere organisatie is uniek, dus onze Business Consultants leveren altijd maatwerk. Allereerst brengen we de wensen en behoeften van je organisatie in kaart. De gebruiker staat hierbij centraal. Vervolgens adviseren we je over de totaaloplossing die hier het beste bij aansluit. We adviseren, ondersteunen en delen onze kennis om samen een strategie te bepalen op basis van de doelstellingen en toekomstplannen. Deskundig advies, over elk aspect, van de internetoplossing tot securitybeleid, van de beste hardware om overal te kunnen werken, tot de adoptie van alle digitale veranderingen door je medewerkers.

Praktijk- en doelgericht advies om de digitale werkplek optimaal tot zijn recht te laten komen. Samen bepalen we de snelheid en de mate van betrokkenheid in de te volgen stappen.

Vanuit liefde voor ons vak gaan we iedere haalbare uitdaging aan. Jouw ambitie is ons startpunt, maar we denken ook nog eens twee stappen vooruit. Ieder project is bijzonder en verdient onze aandacht en toewijding. Anders doen we het niet. Van ons mag je verwachten dat we weten waar we het over hebben, goed naar je luisteren en met een passende oplossing komen.

Change

We begeleiden de implementatie van de gekozen oplossingen en we zorgen voor deskundig beheer en monitoring. Ook adviseren je over effectief beleid. Om eenheid te creëren in het gebruik van de mogelijkheden van de digitale werkplek moet het beleid hier ook op aangepast worden. Denk bijvoorbeeld aan de beleidsinstellingen in Microsoft Teams en security-gerelateerde instellingen.

Personalisatie

Iedere organisatie en iedere gebruiker is uniek. Dankzij onze diepgaande kennis van zowel onze oplossingen als van de behoeften van organisaties kunnen we maatwerk leveren. Onze specialisten stemmen de digitale werkplek af op de wensen en behoeften van de gebruiker. Voor een aantal branches hebben we specifieke oplossingen ontwikkeld die perfect inspelen op hun specialistische behoeften.

Succesvolle gebruikersadoptie

Het succes van de nieuwe digitale werkplek staat of valt met de gebruikersadoptie. Collega’s die de voordelen van de nieuwe manier van werken ervaren en efficiënter gaan werken, hebben meer plezier in hun werk en zullen zich de digitale werkplek sneller eigen maken. Dit leidt vanzelf tot meer productiviteit en werkplezier. Goede training en begeleiding zijn hierbij essentieel. Om zeker te zijn van een succesvolle gebruikersadoptie verzorgen wij ook deze trainingen en begeleiding. Denk aan verbredingssessies, adoptietrajecten op maat, gebruiksanalyse en sit-ins/floorwalking.

Beheer & Support

Onze specialisten weten dat de implementatie van een IT-project vaak slechts het begin is van een langdurige samenwerking. Als Managed Solutions Provider reikt onze toewijding aan het succes van de digitale werkplek verder dan de projectfase. Daarom bieden we uitgebreid IT-beheer en support op maat, afgestemd op de specifieke eisen van jouw organisatie. Ook kunnen we uitgebreide garanties afgeven op kwaliteit en beschikbaarheid. Of het nu gaat om technische hulp of software-updates, onze experts bieden een brede ondersteuning. Door continue monitoring en preventieve maatregelen te nemen, kunnen we potentiële problemen identificeren en oplossen voordat ze invloed hebben op de bedrijfsvoering. Hierbij transparante rapportages inzicht en helderheid.

Gecertificeerd partner

Yielder Group is strategisch partner van alle grote telecomnetwerken en van de bekende technologieleveranciers zoals Microsoft en Samsung. Dit betekent dat onze experts moeten voldoen aan een vereist expertiseniveau en exclusieve toegang hebben tot kennis en resources.

Ontdek onze expertise

Maak kennis met onze experts via de accountmanagers van onze merken Venéco en PHC. Hier word je ontzorgd vanaf het eerste contact tot en met de blijvende premium service die onze klanten van ons gewend zijn.