Yielder Partners College Tour

Het concept ‘College Tour’ is een zeer belangrijk onderdeel van het partnerprogramma van Yielder Partners. De partner en de gebruiker staan centraal. Tijdens de verschillende College Tours kijken wij samen met de jullie als Partner naar de mogelijkheden om meer Business te genereren en waarde toe te voegen aan jouw klant en relatie.

Het heeft een hoog interactief karakter en de oplossingen vanuit Yielder Solutions worden toegelicht.

Dit zijn zowel proposities, producten en diensten als Tools die jou als Partner in staat stelt om je klanten nog beter te bedienen.

In deze sessie(s) willen we graag jouw feedback, waar ben jij mee geholpen, wat vraagt jouw klant, met welke producten of diensten zouden we jou een stap verder kunnen helpen? Bij Yielder Partners zijn wij overtuigd van de waarde van co-creatie.

We zijn inmiddels al gestart met de eerste College Tour, zo hebben we een sessie gehad over de ontwikkeling van de Cloud Werkplek voor MKB klanten en hebben we de uitrol van de nieuwe tool “Yielder Sell Pro” gehad.

De volgende College Tour staat gepland: vrijdag 24 mei vanaf 10:00 over Teams Calling. Hierin zullen onze experts je meenemen in deze innovatieve oplossing en het Teams Calling landschap. 

Meld je hier aan!

Wil je nu al meer weten of heb je vragen of suggesties? Neem dan contact op met je Partner Manager of stuur een email aan partners@yieldergroup.com.