Partner channels

Yielder Group adviseert en verkoopt telecom- en IT-diensten via alle verkoopkanalen. We doen dit met verschillende mooie merken, lokale ondernemers en professionele partners. Rechtstreeks via onze Managed solutions providers en indirect via onze Partners channels. 

.

Partner channel

Winkelconcepten

We bieden zelfstandige ondernemers succesvolle winkelconcepten; onder de merknamen Telecombinatie of Welcom Bij of non-branded. Ondernemers die kiezen voor de voordelen van een van onze winkelconcepten behouden de vrijheid om te ondernemen en kunnen, afhankelijk van het gekozen concept, worden ondersteund met lokale en landelijke marketingcampagnes, competitieve commerciële voorwaarden, praktische IT-systemen en het meest complete telecomaanbod. Natuurlijk staat er voor deze ondernemers ook een deskundige verkoopbinnendienst klaar.

Onze winkelconcepten onderscheiden zich door dicht bij de klant te staan met een professioneel onafhankelijk advies en hoogwaardige service. Daarom zijn de Telecombinatie- en Welcom-winkels voornamelijk gevestigd in de kleinere steden en grotere dorpen. 

Op dit moment zijn er meer dan 200 winkels bij ons aangesloten. Via onze winkels bedienen we zowel consumenten als zakelijke klanten.

Partner channel

Connectiviteitsdiensten voor Partners

Via de Connectivity Factory bieden we Partners volledige ondersteuning om ons brede scala aan connectiviteitsproducten en -diensten te kunnen adviseren en verkopen. Onze Partners zijn vertrouwde lokale ondernemers en online aanbieders die hun klanten goed kennen.

We bieden hen toegang tot een compleet telecom- en hardwareportfolio met support op commercieel en operationeel niveau. Het aanbod aan producten en diensten is beschikbaar voor Partners via een gebruiksvriendelijk en efficiënt online klantportaal.

Dit platform bevat alle benodigde informatie en functionaliteiten om klanten goed van dienst te kunnen zijn. Van informatie over producten, diensten en lopende acties tot een effectief crm-systeem.

Onze partners bedienen zowel zakelijke klanten als consumenten. Het kantoor van Connectivity Factory is gevestigd in Breda.

Onze merken

Managed solutions providers

Via de merken INTO, PHC, IP Visie en oneCentral bedient Yielder Group de zakelijke markt rechtstreeks. Bij INTO vinden organisaties alle tools onder één dak om de ideale digitale werkplek samen te stellen, zodat medewerkers overal en altijd zorgeloos samen kunnen werken. IP Visie is maatwerkspecialist op het gebied van connectiviteit en oneCentral is dé specialist op het gebied van cloudcommunicatie voor system integrators en value added resellers. PHC is sinds juni 2022 onderdeel van Yielder Group.

Digitale werkplek op maat 

Met INTO en PHC ondersteunen we organisaties bij het maken van de transitie naar de ideale digitale werkplek. Van deskundig advies tot volledige implementatie en gebruikersadoptie. 

Specialisten  in connectiviteit en  communicatiediensten

IP Visie is specialist op gebied van IP connectiviteit en oneCentral is specialist op het gebied van cloud based communicatiediensten voor system integrators en value added resellers.