Over Yielder Group

Yielder Group is dé onafhankelijke telecom- en IT-dienstverlener van Nederland. Onze merken INTO, PHC, IP Visie, Connectivity Factory, oneCentral werken samen aan verbinding. Met elkaar en met onze partners bedienen we consumenten, ZZP’ers, het MKB en de grootzakelijke markt op het snijvlak van telecom en ICT.

Samen zijn we groter dan de som der delen. Elke dag halen we voor onze klanten en partners het uiterste uit het potentieel van telecom & IT. We leveren betrouwbare en veilige oplossingen en zorgen ervoor dat je medewerkers optimaal digitaal kunnen samenwerken, overal en altijd. Zodat jij de tijd en energie hebt om te doen waar je goed in bent: ondernemen!

Markt & groeiambitie

De markt van telecom en IT is de laatste jaren sterk geconsolideerd. Het huidige speelveld wordt kleiner en de klantbehoefte verandert snel. Markten groeien ineen en technieken ontwikkelen zich sneller dan ooit. De voortzetting van de digitalisering biedt ons kansen en stopt niet bij onze landsgrenzen.

Wij geloven dat we samen sterker zijn in de toenemende complexiteit in het aanbod van producten en diensten in de telecom- en IT-markt. Onze strategie biedt kansen door schaalgrootte en automatisering én stelt ons tegelijkertijd in staat om de lokale benadering van onze klanten vast te houden. We zijn continu op zoek naar organisaties in binnen- en buitenland om onze groep te versterken. Via deelname of overname van bedrijven met een groeipotentieel in verschillende branches.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Ten opzichte van onze mensen, de maatschappij en het milieu heeft en voelt Yielder Group de sociale verantwoordelijkheid om moreel verantwoord te handelen. Wij dragen graag bij aan een duurzamere, gezondere, schonere en eerlijkere wereld. We doen dit niet alleen door organisaties te helpen bij de transitie naar de duurzame digitale werkplek, maar ook door zelf het goede voorbeeld te geven en onder meer zo min mogelijk papier te gebruiken en zoveel mogelijk digitaal te communiceren.

Bij Yielder Group krijgt iedereen de kans om zich te bewijzen, ongeacht afkomst, religie of geaardheid. We vinden het belangrijk om een broedplaats te zijn waar jong talent zich kan ontwikkelen en door kan groeien. Daarom werken we als werk- en leerbedrijf samen met veel scholen. Veel van onze collega’s zijn hun carrières bij ons als stagiairs begonnen. Onze maatschappelijke betrokkenheid komt ook tot uiting in onze partnerships. Zo zijn we met ons merk INTO partner van Villa Pardoes. Deze stichting biedt Nederlandse gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind tussen de 4 en 12 jaar een onvergetelijke, unieke vakantiebeleving aan. Ons merk PHC ondersteunt MonKi. De opbrengst van de verkoop van handgeknoopte MonKi-sleutelhangers gaat naar Stichting KiKa, die onderzoek naar kanker bij kinderen financiert om behandelingen te verbeteren. Ook ondersteunen we goede doelen door ze belangeloos te helpen met hun telecom- en IT-vraagstukken. Ons merk oneCentral verzorgt bijvoorbeeld de telefonieoplossing voor Wings for Life World Run.

Samenwerking met Capital A

Om onze groeiambitie kracht bij te zetten werken we samen met investeringsmaatschappij Capital A, dat investeert in ondernemingen met een duidelijk groeiprofiel. Samen vormen wij een sterk team dat klaar is om de volgende stappen te zetten in onze strategie.

Goed nieuws!

We hebben nieuwe vacatures

Zie jij een match met Yielder Group? Leuk, dan zijn wij benieuwd naar jou!

Onze merken

Managed solutions providers

Via de merken INTO, PHC, IP Visie en oneCentral bedient Yielder Group de zakelijke markt rechtstreeks. Bij INTO vinden organisaties alle tools onder één dak om de ideale digitale werkplek samen te stellen, zodat medewerkers overal en altijd zorgeloos samen kunnen werken. IP Visie is maatwerkspecialist op het gebied van connectiviteit en oneCentral is dé specialist op het gebied van cloudcommunicatie voor system integrators en value added resellers. PHC is sinds juni 2022 onderdeel van Yielder Group.

Digitale werkplek op maat 

Met INTO en PHC ondersteunen we organisaties bij het maken van de transitie naar de ideale digitale werkplek. Van deskundig advies tot volledige implementatie en gebruikersadoptie. 

Specialisten  in connectiviteit en  communicatiediensten

IP Visie is specialist op gebied van IP connectiviteit en oneCentral is specialist op het gebied van cloud based communicatiediensten voor system integrators en value added resellers.

Onze partnerkanalen

Partner channels

Yielder Group adviseert en levert telecom- en IT-diensten niet alleen via Managed Solution Providers, maar ook via onze Partner channels, bijvoorbeeld via de Connectivity Factory. We doen dit met en voor mooie merken, lokale ondernemers en professionele partners.

Connectiviteitsdiensten voor partners

Via de Connectivity Factory bieden we onze partners, lokale ondernemers en online aanbieders, volledige ondersteuning om connectiviteits-diensten te kunnen adviseren en verkopen.