Managed solutions providers

Met de merken INTO, PHC, IP Visie en oneCentral bedient Yielder Group de zakelijke markt rechtstreeks. Bij INTO en PHC vind je alle tools onder één dak om de ideale digitale werkplek samen te stellen. IP Visie is onze specialist op het gebied van connectiviteit en oneCentral is gespecialiseerd in cloudbased communicatiediensten voor system-integrators en value added resellers.

Managed solutions provider

INTO is dé digitale werkplekaanbieder

De wereld om ons heen verandert continu. Hybride werken is here to stay. Met INTO ondersteunen we organisaties bij het maken van de transitie naar de ideale digitale werkplek.

De digitale werkplek op maat geeft medewerkers de vrijheid om overal en altijd zorgeloos samen te kunnen werken. Thuis, op kantoor of onderweg. En natuurlijk superveilig, stabiel en altijd up-to-date. Bij INTO vind je alle tools onder één dak om de ideale digitale werkplek samen te stellen. Van deskundig advies tot volledige implementatie en gebruikersadoptie. 

INTO levert gestandaardiseerde oplossingen op het gebied van connectiviteit zoals glasvezelinternet, hosted telefonie, mobiele telefonie en Microsoft Teams voor het thuiskantoor, MKB en grootzakelijke klanten. Voor complexere uitdagingen hebben we het INTO expertteam van specialisten die alles weten over connectiviteit, cloud connect, IoT, IP-VPN, private lines, security en nog veel meer.
De hoofdkantoren van INTO zijn gevestigd in Breda en Hoofddorp. De INTO business consultants zijn gevestigd door heel Nederland. 

Managed solutions provider

PHC is sinds juni 2022 onderdeel van Yielder Group  

PHC behoort tot de top van Managed Solutions Providers in telecom en IT voor zakelijk Nederland. Het 55 professionals tellende bedrijf levert onder meer oplossingen voor internet, telefonie en cloud-werkplekken. PHC maakt zakelijke telecommunicatie & IT makkelijk en efficiënt. Vernieuwing is hierbij het sleutelwoord. PHC gaat niet alleen mee in elke verandering, trend en innovatie, maar loopt ook voor de massa uit, met de wil om voor alles een oplossing te vinden.

PHC levert enkel maatwerk, of je organisatie nu groot of klein is. De dienstverlening stopt niet bij communicatie en cloudwerkplekken; de PHC-adviseurs hebben diverse tools in hun portfolio waarmee je slimmer, makkelijker en veiliger kunt werken.

Het kantoor van PHC is gevestigd in Eindhoven.

Managed solutions provider

IP Visie is dé specialist op het gebied

van IP-connectiviteit

De huidige technische mogelijkheden en de complexiteit van oplossingen vragen om specialisten. IP-Visie levert zakelijk glasvezelinternet en maatwerkoplossingen voor datacenterconnectiviteit, redundante verbindingen, het koppelen van vestigingen via Dark Fiber en meer.

 IP-Visie heeft een eigen core netwerk in Nederland. Dit netwerk is gekoppeld aan de netwerken van alle belangrijke carriers zoals KPN, Ziggo, T-Mobile, Eurofiber, NDIX en tal van regionale aanbieders.

De verbindingen worden 24/7 actief gemonitord door het eigen Network Operations Center. Zo bewaakt IP-Visie niet alleen de toegang tot het bedrijfsnetwerk en de data, maar biedt ze ook bescherming tegen DDoS aanvallen.

IP-Visie biedt oplossingen voor zowel het MKB als grootzakelijke klanten. Het kantoor van IP-Visie is gevestigd in Breda.

Managed solutions provider

oneCentral is dé specialist in telefonie en communicatie in de cloud

oneCentral is dé specialist in telefonie- en communicatiediensten die vanuit de cloud of on premise via system-integrators en value added resellers beschikbaar zijn voor zakelijke klanten.

oneCentral heeft een eigen communicatieplatform met geavanceerde zakelijke telefonie- en Unified Communications-diensten die via een partnernetwerk in circa 80 landen worden verkocht aan internationaal opererende organisaties. Het platform biedt partners de diensten van toonaangevende (telefonie)leveranciers zoals Avaya, Unify, Mitel, 3CX, Xelion en Microsoft. Deze oplossingen worden naar wens verrijkt met innovatieve communicatiediensten, zoals call recording, business intelligence, contactcenteroplossingen en integratie met Microsoft Teams. oneCentral heeft ook verbindingen met mobiele operators zodat resellers ook vast-mobiel als onderdeel van de dienst kunnen aanbieden.

Alle partners van oneCentral hebben toegang tot de partnerportal my.oneCentral waar ze veel zaken voor klanten zelf kunnen uitvoeren. Denk aan nummers in- en uitporteren, CDR-exports voor facturen, het orderproces, facturering, looptijd van contracten beheren, klanten onboarden en statusinformatie over het netwerk inzien. Ondersteuning van klanten is hiermee aanzienlijk vereenvoudigd en partners voldoen aan wet- en regelgeving. oneCentral is gecertificeerd voor ISO 27001:2017 Informatiebeveiliging waarmee de eindklant de bevestiging heeft dat de dienstverlening en processen veilig, vertrouwelijk en betrouwbaar zijn.

 oneCentral heeft vestigingen in Hoofddorp en Sofia, Bulgarije.

Onze partnerkanalen

Partner channels

Yielder Group adviseert en levert telecom- en IT-diensten niet alleen via Managed Solution Providers, maar ook via onze Partner channels, bijvoorbeeld via de Connectivity Factory. We doen dit met en voor mooie merken, lokale ondernemers en professionele partners.

Connectiviteitsdiensten voor partners

Via de Connectivity Factory bieden we onze partners, lokale ondernemers en online aanbieders, volledige ondersteuning om connectiviteits-diensten te kunnen adviseren en verkopen.